Pater logo groot wit

 

Geeft invulling aan evenementen en interieurs door een complete begeleiding te
combineren met bouwen, printen, inrichten en logistieke dienstverlening.

Wij zijn er voor jou

dit-zijn-wij-two

Dit zijn wij

Betrokken en betrouwbaar. Ontstaan uit een van oorsprong project- en eventbureau met de ambitie om zowel evenementen als interieurs volledig te kunnen verzorgen en ontzorgen, u heeft ongetwijfeld iets beters te doen dan stad en land af te speuren naar verschillende partners voor verschillende disciplines om de gewenste uitvoering van uw evenement of de juiste uitstraling van uw interieur te realiseren.

Ons team kenmerkt zich door zijn brede inzetbaarheid. Naast de ervaren cliëntmanagers met allen een achtergrond in projecten of evenementen, bestaat ons team uit timmerlieden, signmakers, monteurs en logistiek medewerkers.

Uitsluitend professionals, stuk voor stuk met het “Pater-DNA”: de handen uit de mouwen en ontzorgen daar waar mogelijk. Met de combinatie van onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid, hebben we al veel tevreden klanten aan ons weten te binden.

We komen ons graag persoonlijk aan uw voorstellen!

project
quote

“The goal as a company is to have customer service that is not just the best but LEGENDARY.” – Sam Walton

dit-doen-wij

Dit doen wij

Pater Event & Interior Solutions creëert en realiseert oplossingen voor evenement en interieur, van concept tot en met de uitvoering, tot in de kleinste details en volledig ontzorgd.

Door het bij elkaar brengen van onze disciplines en capaciteiten weten we steeds opnieuw een passende oplossing te bieden voor uw evenement en interieur.

Creëren

 Creatief en innovatief, in lijn met de identiteit van uw organisatie

Realiseren

Van concept tot en met de uitvoering

Ontzorgen

Consider it DONE!

Een perfecte beursdeelname, een zakelijk evenement of een productlancering, uw uitgangspunten en wensen vertalen wij naar een passend resultaat! Pater onderscheidt zich door dat “stapje extra”, niet de doorsnee standbouwer, verhuurder van evenement materialen of print-leverancier, maar het totale pakket, volledig ontzorgd, zonder de wensen en identiteit van uw organisatie uit het oog te verliezen.

Beursstands, displays en andere presentatiemiddelen worden in onze werkplaats vervaardigd en geplaatst of geïnstalleerd op iedere gewenste locatie.

Uw stand, meubilair of andere presentatiemateriaal bij ons opslaan voor later gebruik? U zegt het maar. Onderhoud hiervan? Ook geen probleem. Professionele audiovisuele apparatuur, verlichting en elektra nodig? U raadt het al….

Onze aanpak bij het (her)inrichting van uw werkomgeving is op hoofdlijnen te vergelijken met de aanpak van beurzen en evenementen. Ook hier draait alles immers om de juiste vertaling van uw wensen, ideeën en concepten naar een passende uitstraling en beleving.

Goedkope bureaustoelen en tafels leveren kan iedereen. Hetzelfde geldt tot op zekere hoogte voor een exclusieve, trendy en veelal peperdure inrichting. Maar past het daarmee ook bij uw huisstijl of merkbeleving van uw organisatie?

Wij denken graag met u mee!

De inrichting van uw werkomgeving is een subtiel proces dat vraagt om een integrale aanpak. Niet alleen uzelf en uw collega’s willen zich in de stijl herkennen; ook uw relaties dienen dat direct te ervaren. En dat allemaal zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

social-media
how-we-work

Zo werken wij

Bij Pater gaan we voor u tot het uiterste, “kan niet” bestaat alleen wanneer iets fysiek echt onmogelijk is….

Onze klanten, van klein MKB tot gerenommeerde multinational, zijn zonder uitzondering zeer te spreken over kwaliteit, flexibiliteit en hands-on mentaliteit.

Hands-on
Flexibel
Creatief
Oplossing gericht
Professioneel
Maatwerk

0

uur per dag

0

dagen per week

0

dagen per jaar

Nederland…

Europa…

Waar dan ook!

portfolio

Onze Klanten

en-contact

Contact

KOM BIJ ONS LANGS

Adres: Omroepweg 1, 1324 KT Almere

Telefoon: +31 (0)85 401 05 85

Email: info@pater-groep.nl

Facebook: facebook.com/patergroep