Slim bouwen

Samen besparen we kosten, tijd en frustratie. Dat werkt wel zo lekker.

Pater houdt van aanpakken. En dat is mooi – want waar een ontwerp geduldig is, is de praktijk weerbarstiger. Een interieur moet aansluiten op hoe dingen gaan, niet andersom. Als we bouwen nemen we werk uit handen. We maken de transitie makkelijk (handig als u bijvoorbeeld wilt blijven werken in de locatie), snel (net als u kunnen we niet wachten om te zien hoe mooi het in het echt wordt) en probleemloos (u kunt ervan op aan dat het goed komt). En onze liefde voor het vak merkt u als we de puntjes op de i gaan zetten (exact erboven).
Afbouw
Een kaal interieur schreeuwt om afbouw. Van een ruwe omgeving brengen we u in no-time naar een verzorgde omgeving met wanden, plafonds, stoffering en installaties. Als alles strak in de lak staat, begint een locatie al een stuk meer te leven.
1
Interieur
Standaard, waarbij de basis gewoon klopt en we heel slim omgaan met het beschikbare budget? Of op maat? Het ontwerp bepaalt veel, maar tijdens het bouwen wordt de sfeer gemaakt. En die is bij geen enkel project van Pater hetzelfde. Dat is wat ons zo eigen maakt.
2
Afwerking
We laten uw pand voelen alsof uw onderneming er hóórt te zitten. Met visuals waarbij we uw huisstijl doortrekken naar ieder element (en dat gaat zo veel verder dan het logo op de receptie plakken). Of met signage die snel helder maakt wat waar hoort en wie waar zit.
3

Aanpakken

De Pater-mentaliteit

Dat kabeltje dat zichtbaar is of handgreepje dat niet lekker recht zit. Thuis zouden we ons er dood aan ergeren, en het fijne voor u is dat we die mentaliteit meenemen naar ons werk. Als we opleveren, is alles keurig weggewerkt en is het heel makkelijk om een laptop aan te sluiten op het grote scherm in de vergaderzaal – om maar eens een bron van ergernis te noemen.
Het project op maat gemaakt
Pater Bouwmateriaal voor projecten

Flexibel

Alle kanten op

We kunnen het ontwerp voor u maken, maar misschien heeft u al een plan liggen? Laten we dan snel afspreken om te laten zien hoe we u kunnen helpen. En we beloven u: op meer manieren dan u misschien denkt. Bovendien, een eerste afspraak is zo gemaakt.

Vrijblijvende offerte

De intake.

Daar beginnen de mooiste dingen mee.

Wat we beloven, maken we waar. Voor een prijs die altijd heel vriendelijk is.  Laten we snel afspreken om te kijken wat voor moois er kan ontstaan. Niet afspreken zou zomaar een gemiste kans kunnen zijn.