Binnen 24 uur een
telefonische intake.

Laten we bellen. En zien wat moois we samen kunnen creëren.

De uitdaging van een leeg pand, of door een bestaand interieur kijken en zien wat het kan worden… Als geen ander heeft Pater de kennis en kunde in huis om een locatie om te toveren tot een plek die voelt als een maatpak. Met de nieuwste tools nemen we u mee op die reis; met sfeervolle schetsen laten we zien hoe mooi het kan worden.
Kennismaking
Om te beginnen bij het begin: laten we kennismaken. Dan kunnen we inventariseren wat uw droom is, waar kansen liggen, welke uitdagingen we kunnen aangaan, hoe we wensen en budget op elkaar kunnen laten aansluiten. We kunnen ook kijken naar wat er al ligt (bijvoorbeeld door de architect) en wat u zelf ter tafel brengt (we zijn staan altijd open voor goede inbreng, zo zijn we nu eenmaal).
1
Plannen
Waar anderen zeggen dat ze nu gaan ‘ontwerpen’, gaan wij ‘bouwen’. Niet in uw pand, maar in ons hoofd, op papier en in de computer. Toch zien we dit al als ‘bouwen’ omdat we vanaf het eerste moment al heel praktisch te werk gaan. Een plan is pas een plan als het haalbaar is.
2
Aan tafel
Weer aan tafel met u. Met schetsen, impressies, toelichtingen en calculaties. Omdat we met CAD-voorstellen en 3D-ontwerpen kunnen werken, is zo’n sessie vaak heel inzichtelijk en bovenal verfrissend. Daarna gaan we bijschaven, verfijnen, doorzetten. Of opnieuw beginnen – maar ondanks dat we daar nooit moeilijk over doen, komt dat zelden voor. Daarvoor hebben we u in de eerste stap te goed leren kennen.
3
ontwerpen van het project

Design

Waarom Pater voor
het ontwerp?

Vrijblijvende offerte

De intake.

Daar beginnen de mooiste dingen mee.

Wat we beloven, maken we waar. Voor een prijs die altijd heel vriendelijk is.  Laten we snel afspreken om te kijken wat voor moois er kan ontstaan. Niet afspreken zou zomaar een gemiste kans kunnen zijn.