Zorgen dat ons
werk werkt.
Voor iedereen.

Daar zetten we ons iedere dag weer voor in.

Bij Pater denken we met onze handen en bouwen we met onze hersens. Dat resulteert in een frisse aanpak als het aankomt op de interieurs van kantoren, werkplekken, praktijkruimtes… kortom iedere zakelijke omgeving. We zien hoe groot de invloed van de omgeving is op de werksfeer. Of hoe de uitstraling van een vergaderzaal het verloop van een meeting met een klant kan bijsturen.

Groot & klein

Ontzorgen

We doen grote projecten zoals we al deden voor Uber of Ancora, maar met net zoveel plezier zetten we er een koelkastje bij in uw keuken of hangen we een paar bordjes op. Veel kleine projectjes maken immers ook een grote. En we zijn van het aanpakken. We helpen de project manager, facility manager of office manager bij het ontzorgen. Dat bedoelen we als we zeggen dat ‘we design, build and run any workspace’.

Samen rennen

Partnership

Gedrevenheid in combinatie met jarenlange ervaring, dát werkt. Vandaar dat we al jarenlang met een vast team werken en met vaste partners. Maar net zo goed werken we jarenlang met vaste klanten.

Samen vormen we een hechte groep. En we nodigen u uit daar bij te horen, bel 085-401 05 85 voor een eerste afspraak.

Design | Build | Run

Werken bij Pater. Of met Pater.

Net zoals onze klanten, zien wij zelf Pater ook als een soort kwaliteitsstempel. We hebben uitsluitend vakmensen in dienst die niet alleen een deur kunnen afhangen, maar waarmee we ook heel goed door diezelfde deur kunnen. Goed werken en goed samenwerken, we zouden het niet anders willen. Dat geldt ook voor de partners waarmee we werken. Hierdoor kunnen we altijd zo klein mogelijk, en zo groot als nodig zijn.

Als je bij ons wilt werken in vaste dienst en je hebt twee rechterhanden, gebruik dan één daarvan om ons te bellen! En dat geldt ook voor bedrijven die in onze aanpak geloven en iets toe te voegen hebben. Onze deur staat altijd open!

Vrijblijvende offerte

De intake.

Daar beginnen de mooiste dingen mee.

Wat we beloven, maken we waar. Voor een prijs die altijd heel vriendelijk is. Laten we snel afspreken om te kijken wat voor moois er kan ontstaan. Niet afspreken zou zomaar een gemiste kans kunnen zijn.