Dat handige mannetje. Dat zijn wij.

Zorgen dat alles werkt en blijft werken.

Als alles klopt – van bewegwijzering tot zeepdispenser – is het zaak dat zo te houden. Natuurlijk, u kunt een mannetje nemen dat ‘al’ over anderhalve week kan komen en torenhoge voorrijkosten rekent om even een tv te verhangen. Dat moet anders kunnen. En gelukkig, dat kan ook anders. ‘Facility support’ heet dat officieel (je zou het ook gewoon ‘onderhoud’ kunnen noemen hoor) en daarbij zorgen we dat uw interieur de liefde en vakmanschap krijgt die het verdient.

Run

Het kan altijd beter

Is een interieur ooit af, helemaal af? Misschien wel niet. Maar onder welke noemer we dat nu schuiven – verbeteren – vernieuwen – herstellen – veranderen – verplaatsen – bij Pater komt het op hetzelfde neer: als we een kans zien om iets te verbeteren of u te ontzorgen, dan pakken we die met twee (handige) handen aan. We houden niet van stilzitten namelijk. En dat betekent dat uw onderhoud bij niemand beter af is dan bij Pater. In alle bescheidenheid durven we dat toch best zo te stellen.

Ontzorgen

Zorgen uit handen nemen

Zo makkelijk als we even iets fixen, zo makkelijk zijn we ook in onze service:
Vast aantal uren
Samen kijken waar de behoefte ligt en wat past bij uw interieur. Is dinsdagochtend een goede tijd? Dan komt onze vakman iedere dinsdagochtend kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Dat kan natuurlijk iedere dag zijn. (Behalve Kerst. Oké, Kerst ook, maar alleen als de nood écht hoog is).
Bel ons
Als er iets mis is. Een vaste partner voor alle timmer-, schilder-, verhuis, sign-, klus- en herstelwerkzaamheden. Nooit meer twijfelen wie u kunt bellen voor een moeilijke of misschien wel kleine klus. U belt gewoon ons – makkelijk toch?
Eerst een offerte
Voor de grote klussen zoals een uitbreiding. Binnen 24 uur zorgen we voor een intake, niet heel veel later heeft u een offerte in uw inbox. En die is altijd vriendelijk geprijsd. Beloofd.
Spoed
Denk aan een waterleiding die bevroren is. Maar soms kan een defecte koffiemachine ook een ramp zijn. Bel de speciale Pater-noodlijn, 24/7. We staan heel snel op de stoep, en we gaan niet weg voordat de koffie het weer doet. Want we lusten zelf ook wel een bakkie.

Vrijblijvende offerte

De intake.

Daar beginnen de mooiste dingen mee.

Wat we beloven, maken we waar. Voor een prijs die altijd heel vriendelijk is. Laten we snel afspreken om te kijken wat voor moois er kan ontstaan. Niet afspreken zou zomaar een gemiste kans kunnen zijn.