SGS & Co.

Een internationale speler thuis laten voelen

SGS & Co weet hoe ze impact kan generen voor haar klanten. Als marketing- en reclamebureau bedenken ze innovatieve methoden om merken voorsprong te geven in snel veranderende markten. Ze zijn vertegenwoordigd in meer dan 30 landen, en toen ze naar Nederland kwamen, wisten ze Pater snel te vinden om vorm te geven aan een werklocatie die hun creatieve reputatie eer aan doet.

Met een voorlopig ontwerp van de architect onder de arm, stapten we de kale ruimte binnen. Vervolgens zijn we met duidelijk plan, afgesproken budget en een strakke planning aan de slag gegaan. We hebben de infrastructuur opgezet, afbouw gedaan, inrichting voltooid, signing geplaatst en zelfs de verhuizing geregeld. Op het moment dat zij de sleutel in het slot staken, voelden ze zich gelijk thuis.

Het kantoor van SGS & Co mag dan een klassieker zijn in ons portfolio, we komen er nog steeds over de vloer voor onderhoud en de kleine en grote projecten. Laat het aan Pater over om uw locatie van A tot Z op te zetten. We zorgen dat alles werkt en blijft werken, en we komen graag vaker langs om daar zeker van te zijn. Zorgen of het allemaal werkt, kunt u immers met gerust hart bij ons neerleggen.

 

Vrijblijvende offerte

De intake.

Daar beginnen de mooiste dingen mee.

Wat we beloven, maken we waar. Voor een prijs die altijd heel vriendelijk is. Laten we snel afspreken om te kijken wat voor moois er kan ontstaan. Niet afspreken zou zomaar een gemiste kans kunnen zijn.