Service Now

Een werkplek die werkt

Service now is een succesvolle B2B-onderneming die andere bedrijven helpt. Dat doen ze door oude, handmatige manieren van werken te veranderen in moderne digitale workflows. Werknemers en klanten krijgen hierbij wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. Een frisse blik op de toekomst van werk.

Als je andere bedrijven wilt inspireren, is het zaak je eigen werklocatie natuurlijk pico bello op orde te hebben. Pater zorgt daarvoor met een service-contract zodat ze zeker zijn van uitmuntende service door de beste vakmensen. We zorgen dat de inrichting aansluit op de visuele identiteit en uitnodigend werkt naar medewerkers én klanten.

Het grote voordeel van een service-contract is dat we ook bij kleine issues snel ter plekke kunnen zijn. Zo heeft Service now de geruststelling dat ze nooit meer op zoek moeten naar ‘een mannetje’ – wij hebben professionals klaarstaan die ieder probleem uit de weg ruimen.

Vrijblijvende offerte

De intake.

Daar beginnen de mooiste dingen mee.

Wat we beloven, maken we waar. Voor een prijs die altijd heel vriendelijk is. Laten we snel afspreken om te kijken wat voor moois er kan ontstaan. Niet afspreken zou zomaar een gemiste kans kunnen zijn.