PLTS

Flexibiliteit voorop

Pilates op reformers is echt wel wat anders dan de pilates die u misschien gewend bent. Maar trainen op zo’n reformer is een sterk groeiend fenomeen, en PLTS heeft daar ook nog eens een heel eigen aanpak in. Daar hoort dan een uitstraling bij die even uniek is, en die overal consequent is doorgevoerd. Vandaar dat PLTS het Pater toevertrouwt daarvoor te zorgen.

Als je voorop loopt, is groeien essentieel. Dat onderstreept hoe belangrijk het voor PLTS is om up-to-date te blijven. Ze blijven zich aanpassen aan de laatste trends; met meubilair, campagnes of visuals. En we denken graag met ze mee. Zo produceerden we het maatwerk, maar hebben we ook de logistiek omtrent de reformers op ons genomen.

Inmiddels zet PLTS ons in voor diverse facilitaire werkzaamheden: inrichting, signing, maar ook reparaties als er ooit eens iets schade oploopt. Zorgen dat het er piekfijn uitziet, dat doen we met zorg en aandacht.

Vrijblijvende offerte

De intake.

Daar beginnen de mooiste dingen mee.

Wat we beloven, maken we waar. Voor een prijs die altijd heel vriendelijk is. Laten we snel afspreken om te kijken wat voor moois er kan ontstaan. Niet afspreken zou zomaar een gemiste kans kunnen zijn.