3SIXTY5

Maak het persoonlijk

De missie van 3SIXTY5is mensen helpen hun fysieke doelen te halen. Al 15 jaar zorgen ze met persoonlijke training dat klanten gezonder en fitter worden. Daarbij hebben ze een heel eigen aanpak, dat ook een eigen gezicht verdient. En Pater ondersteunt hen daarbij met een proactieve aanpak.

Vanaf het moment dat er een nieuwe locatie wordt betrokken, komen we aan boord. We denken mee over de inrichting en uitstraling. We zorgen dat dit wordt gerealiseerd. En we blijven kind aan huis: als er apparatuur moet worden verplaatst, nieuwe campagnebeelden moeten worden geplaatst of iets worden gerepareerd, dan staan we op hun stoep. Ze bellen ons dus voor de grote én de kleine dingen, en zo zien we het ook graag. We bouwen immers graag een band met onze klanten op.

In welke vestiging van 3SIXTY5 je ook binnenstapt, je voelt je welkom. Precies zoals de klant graag wil, en wij graag zien.

Vrijblijvende offerte

De intake.

Daar beginnen de mooiste dingen mee.

Wat we beloven, maken we waar. Voor een prijs die altijd heel vriendelijk is. Laten we snel afspreken om te kijken wat voor moois er kan ontstaan. Niet afspreken zou zomaar een gemiste kans kunnen zijn.