ANCORA

Alle ruimte voor je gezondheid

Stilstaan. Bij Ancora houden ze er niet van. Bij Pater moeten we er net zo weinig van hebben. Dat de openingsdatum op z’n zachtst gezegd ambitieus was, vormde voor ons dan ook geen bezwaar. Dat de architect impressies had gemaakt, maar het aan ons was dat om te zetten naar een werkbaar plan, evenmin. Sterker nog, dan krijgen we er juist zin in en ontstaan de mooiste dingen.

In nauw overleg met de klant en de architect zijn we aan de slag gegaan. Hierbij hebben we ze in iedere stap meegenomen in ons enthousiasme. Door de lijntjes kort te houden, kunnen we snel overgaan van casco naar in gebruik nemen. Dus aan de slag met het verwijderen maar ook plaatsen van wanden en plafonds, ontwerp en installatie van de signage, en plaatsen van meubilair – al dan niet op maat. Binnen no-time voelde het pand helemaal Ancora.

Ancora is uiterst ambitieus in hun groeiplannen. En omdat de uitvoering van Pater zo probleemloos is verlopen, kunnen ze met gerust hart een tweede locatie openen met uitdagingen die net zo pittig zijn. Bovendien blijven we betrokken bij beide locaties, zodat we niet alleen helpen bij het inlossen van hun beloftes, maar die ook in de toekomst blijven waarmaken.

Vrijblijvende offerte

De intake.

Daar beginnen de mooiste dingen mee.

Wat we beloven, maken we waar. Voor een prijs die altijd heel vriendelijk is. Laten we snel afspreken om te kijken wat voor moois er kan ontstaan. Niet afspreken zou zomaar een gemiste kans kunnen zijn.